Umo Art Gallery, even voorstellen.

Umo Art Gallery, even voorstellen.

Mogen wij u voorstellen aan Umo Art Gallery: een collega binnen ETC Design Center, waar wij graag werk van laten zien in onze showroom.

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Hun team zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Zij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht met uiteenlopende onderwerpen, van indrukwekkende landschappen tot kunstwerken van de Hollandse Meesters.
Zo kunt u onder andere de bruisende boulevard van Miami aan de muur hangen, maar ook een echt Hollands zeezicht behoort tot de mogelijkheden.
Zelfs een blik in het leven van Mongolische jager of Afrikaanse stamhoofden is mogelijk. Beleef de brede collectie!

Umo Art Gallery heeft in samenwerking met beursgebouw ETC Expo in Culemborg een eigen expositieruimte met de werken uit de collectie. De prachtige foto’s zijn elke maandag te bezichtigen voor de interieurvakhandel. Of neem alvast eens een kijkje op www.umoartgallery.com.

Komende zondag bent u tussen 10-17 uur van harte welkom in de showroom van DAZZLING byvanbuuren, stand 17 en bij Umo Art Gallery, stand 21 en 22.
Neem gerust contact met ons op voor gratis entreekaarten.

Groet,
Meta en Janneke
DAZZLING byvanbuuren