Pagina in Stijlvol Wonen Portland prachtig in kasteel

Pagina in Stijlvol Wonen Portland prachtig in kasteel

Wat hadden we weer geluk de laatste maanden! We wilden een mooie foto voor onze pagina in het woonblad Stijlvol Wonen van ons nieuwste model de Portland.

Onze stoffeerder kwam met het idee om de Portland te fotograferen op een prachtig kasteel in de Betuwe. Na de hartelijke ontvangst van de kasteelheer mochten we in één van de mooiste kamers met prachtige wandbespanning onze Portland vastleggen op de gevoelige plaat.

Onze fotograaf enthousiast en wij, zoals altijd, natuurlijk al helemaal!

Samen met 10 van onze fijne dealers verspreid over het hele land brengen wij deze heerlijk zittende bank in onze zitmeubelcollectie.

De Portland kan in diverse gewenste opstellingen: ‘gewoon’ recht met aan beide zijden een arm in verschillende maten, als hoekbank zowel heel groot als een prima maatje voor in een kleinere zithoek en als bank met een chaise longue, prachtig voor een mooie haard of lekker voor de TV.

De bank wordt speciaal voor u gemaakt. U kiest, samen met ons of met uw interieurspecialist uw model, de maatvoering, de stof of het leer en de pootjes die eronder komen.

Voor een scherpe prijs met deze kwaliteit van materialen kunt u een prachtige nonchalante, in de Betuwe gemaakte bank aanschaffen. U zult er jaren plezier van hebben.

Model Portland, vanaf nu te zien bij www.sanburys.nl, www.petravlierman.nl, www.gaivota.nl, www.annavanschilfgaarde.nl, www.torodesign.nl, www.huisvanmiddenmeer.nl, www.nuanceinterieur.nl, www.dorritdesign.nl, www.larosebloemeninterieur.nl en www.troika.nl.

Te koop vanaf €1760 (180 cm breed, in een stof van €30 per meter)