Showroom

ETC Design Center Europe biedt showroomruimte aan de interieurbranche en richt zich hierbij op het hoge segment van de markt en een exclusieve lifestyle. Door de productdiversiteit binnen het segment ontstaat een synergie waar alle betrokken van kunnen profiteren. ETC Design Center Europe is het inkoopcentrum dat voldoet aan de vraag naar een permanente vakbeurs, op het hoogste segment van de interieurmarkt waar alle interieurprofessionals terecht kunnen.

 

ETC Design Center Europe is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires. Binnen vindt u alle stijlen terug, maar altijd met oog voor kwaliteit en exclusiviteit.

 

De vertegenwoordigde merken behoren (inter)nationaal tot de top van hun vakgebied en komen zowel uit Nederland als diverse andere Europese landen. Tweemaal per jaar worden de nieuwste collecties tijdens Meet the Masters of Interior getoond, de overige weken is het centrum op maandag geopend om aan de vakbezoeker de ruimte te geven om in te kopen.

 

Vier maal per jaar is de Consumenten-inspiratiedag op het ETC Design Center Europe te Culemborg, met alles op het gebied van interieur. Voor gratis kaarten meldt u zich bij ons info@dazzlingbyvanbuuren.nl of u meldt zich aan op www.etcdesigncenter.nl Van harte welkom in en rondom onze stand 17 op de eerste etage!