ETC Design Experience dagen voor de professional.

ETC Design Experience dagen voor de professional.

Interieur-professionals, van harte welkom tijdens de ETC Design Experience dagen!

Nieuwe stoffen, nieuwe modellen, een frisse indeling en zelfs de wanden zijn in ‘hogere sferen’ gebracht voor het komende seizoen. Onze vernieuwde showroom is iedere maandag weer geopend. Tijdens de Design Experience dagen introduceren we ook graag nog een aantal nieuwe modellen bij je!

Maar het belangrijkste van alles, we vinden het fijn om je weer echt te spreken en te zien. Daarom nodigen we je bij deze van harte uit in onze showroom op 20, 21 of 22 september te Culemborg. De koffie staat in ieder geval alvast klaar. Je vindt ons op de eerste verdieping, tegenover het restaurant, stand nummer 17.

Om de veiligheid van de bezoekers en exposanten te kunnen waarborgen is het dit jaar verplicht om je vooraf aan te melden en een tijdslot te kiezen op de site van het ETC. De ETC Design Experience is verlengd naar drie dagen en op diverse strategische plekken tref je desinfectiezuilen aan.

De zondag is deze keer dus geen consumenten inspiratiedag, maar juist om de vakmensen alle tijd te geven rustig rond te kijken.

Tot volgende week!

Warme groet, Meta & Janneke