Winston

Over dit project

Eén van onze meest populaire banken en love seats. Vanwege het zitcomfort, de eenvoudige, maar toch rijke uitstraling is deze bank heel goed in te passen in het interieur. De strak gestoffeerde voorkant van de arm maakt de Winston bank en love seat mooi strak en sportief. Door de grote kussens leent deze bank zich ook heel goed om te stofferen met een bedrukte of ingeweven stof. Kortom een multifunctionele bank en love seat! Laat u inspireren!

De zitkussens zijn gemaakt van latex sticks. Dit is een hoogwaardig natuurproduct. Het zit heerlijk en geeft een goede steun. De kussens behouden hun vorm zeer goed. De rugkussens van uw bank zijn gemaakt van een synthetisch materiaal, dat voor mensen met een allergie meestal geen problemen geeft. Het is licht, zit heerlijk en behoudt zijn vorm prima. U heeft de keuze uit twee grote rugkussens of 4/5 stevig gevulde losse rugkussens. Erg leuk om mee te spelen met de stofkeuze.

De Winston bank is standaard voorzien van nosagvering, wat ervoor zorgt dat u heel lang plezier heeft van uw comfortabele bank.

Afmetingen

B:220 x H:90 x D:94

Overige maten

198 cm, 220 cm, 240 cm en 260 cm breed

met 2 zit- en 2 rugkussens en 2 sierkussens van 50/50 cm of

met 2 zitkussens en 4 (of 5) stevige losse rugkussens van 60/60 cm

Bijzonderheden

- romp van de bank is gemaakt van beukenhout en meubelplaat
- alles met de hand vervaardigd in Nederland
- bank op maat leverbaar
- diverse soorten en kleuren stof en leder mogelijk

Prijs

Winston in maat 240 of 260 cm breed verkrijgbaar vanaf €4082.

Categorie
Banken