Portland hoekbank

Afmetingen

Bel of mail voor de mogelijkheden.
Kan helemaal op maat.

Bijzonderheden

- romp van de bank is gemaakt van beukenhout en meubelplaat
- alles met de hand vervaardigd in Nederland
- in elke gewenste stof en leder te leveren

Prijs

Zoals afgebeeld vanaf €5543.

Categorie
Banken, Een greep uit onze collectie
Tags
Aristide, ETC Design Center, hoekbank, Keymer
Over dit project

Uw zithoek direct helemaal klaar met onze hoekbank van het model Portland. Een heerlijk zittende bank met smalle armleuningen, die doorlopen in dezelfde hoogte als de rug.

We maken de Portland graag voor u op maat. Momenteel is de hoekbank zeer populair! Wat sierlijker dan ons (ook heel goede) model Boston, luchtiger door de hogere pootjes en het heerlijke zitcomfort.

Als hoekbank in diverse maten of als grote bank met een chaise longue er aan vast. Een ‘gewone’ bank in de breedte van 180, 200 of 220 cm. Of losse elementen; zegt u het maar.

De pootjes bepaalt u zelf. Mooie stevige ‘halve maan’vormen die een stoer uiterlijk benadrukken. Door de schuine pootjes heeft de bank een luchtige, beetje retro uitstraling. U kunt ook kiezen voor fijne ronde stalen pootjes voor een nog chiquere look.

De zitkussens zijn gevuld met losse latex sticks waardoor je heerlijk echt in de bank zit en het nonchalante uiterlijk mooi tot z’n recht komt. Stevige koudschuim zitkussens behoren ook tot de mogelijkheid, zoals u ziet op de foto in de leuke, zalig zachte stof NOA van Aristide en Rattan van Keymer.

Prachtig in een stoere, zachte stof of juist iets met een mooie glans.

Een zitbank om echt in en op te leven!