Oxford

Over dit project

De Oxford is ontwikkeld doordat wij de behoefte voelden bij klanten om weer ronde vormen aan te brengen in het interieur. Een eigentijdse bank, met een fijn zitcomfort en een tikje klassiek door de ronde armen.

Vanwege het zitcomfort, de eenvoudige, maar toch rijke uitstraling is deze bank heel goed in te passen in het interieur. De strak gestoffeerde voorkant van de arm maakt de bank sportief. Hij blijft gezellig door de ronde vormen. Door de grote kussens leent deze bank zich ook heel goed om te stofferen met een bedrukte of ingeweven stof. Kortom een multifunctionele bank. Laat u inspireren!

De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim, omwikkeld met een zachte laag. Het zit heerlijk en geeft een goede steun. De kussens behouden hun vorm zeer goed. De rugkussens van uw bank zijn gemaakt van een synthetisch materiaal, dat voor mensen met een allergie meestal geen problemen geeft. Het is licht, zit heerlijk en behoudt zijn vorm prima. Wij leveren standaard twee donzen sierkussens bij de Oxford.

De Oxford bank is standaard voorzien van nosagvering, wat ervoor zorgt dat u heel lang plezier heeft van uw comfortabele bank.

Afmetingen

B 220 X H 87 X D 92 X ZH 44 X AH 66 cm Uiteraard maken we deze bank graag voor u op maat.

Bijzonderheden

- romp van de bank is gemaakt van beukenhout en meubelplaat - alles met de hand vervaardigd in Nederland - bank op maat leverbaar - diverse soorten en kleuren stof en leder mogelijk

Prijs

In deze maat, verkrijgbaar vanaf €2512.

Categorie
Banken
Tags
bank, DAZZLING by van buuren, eigentijds klassiek, ETC Design Center Europe, luxuryliving, Oxford, ronde armen