Chelsea

Over dit project

De Chelsea is een strak model bank, met een landelijke uitstraling door de losse hoes. Een hoge smalle armleuning maakt het ook een perfect bankje voor een iets kleiner interieur.

Productie helemaal bij ons in huis. Vandaar dat maatwerk geen enkel probleem is. Deze losse hoes, die u nog eens kunt wisselen of misschien toch vast gestoffeerd? Met of zonder piping, Engelse of een speciale franse naad? Het kan allemaal.

U kunt combineren met de fauteuil of een bank in welke maat u maar wenst. De breedte van de bank kunnen wij aanpassen. Als diepte hanteren wij maar liefst drie standaard maten: 91, 96 en 101 cm.

Door de stof die u kiest op dit meubel bepaalt u zelf de sfeer die in uw interieur past. Alles is van goede kwaliteit Nederlands fabrikaat, waardoor u geniet van een stevige, maar comfortabele zit. Een nonchalant ogend zitkussen gevuld met latex sticks behoort ook tot de mogelijkheden.

Afmetingen

B: 168 op maat te maken x D: 91 cm

Prijs

Leverbaar vanaf €2077. Zoals afgebeeld in een mooie linnen van ROMO/Kirkby Design €2453.

Bijzonderheden

- romp van de bank is gemaakt van beukenhout en meubelplaat - alles met de hand vervaardigd in Nederland - in elke gewenste stof en leder te leveren

Categorie
Banken
Tags
hoes