Cadíz

Bijzonderheden

- romp van de bank is gemaakt van beukenhout en meubelplaat

- met de hand vervaardigd in Nederland

3,5 zits royale bank

B: 245 x H: 88 x D:95 x ZH: 46 cm, hoogte van de armleuning 61 cm

3 zits en 2,5 zits

totale breedte ca. 225 en 215 cm, buitenmaten.

Uitvoering met 1 grote matras als zitkussen en 1 groot lendekussen in de rug. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u meerdere zit- of lendekussens wilt.

Prijs

Verkrijgbaar in alle mogelijke stoffen en leer vanaf €2697

Over dit project

Onze nieuwste royale bank, ontstaan uit de vraag van klanten, die graag een hogere rug wilden. Door een heerlijk zitcomfort, met een rijke uitstraling is deze bank super in te passen in het interieur. De mooie ronding van de arm maakt de Cadíz bank strak en klassiek tegelijk. Door het kiezen van een rijke stof, zoals bijvoorbeeld een eigentijdse velours krijgt de bank een prachtige uitstraling. Kortom een multifunctionele bank waar u jaren mee vooruit kunt. Laat u inspireren!

Het grote zitkussen met getrokken knopen is gemaakt van een stevige kern in het midden, met daaromheen een dek van dons met comforel. Dit is een hoogwaardig product, dat een goed comfort biedt. Het zit heerlijk en geeft een goede steun. De kussens behouden hun vorm zeer goed. De rug is strak gestoffeerd met nosag veren en daaroverheen een zacht dek. De zitting van de Cadíz bank is ook voorzien van nosagvering, wat ervoor zorgt dat u heel lang plezier heeft van uw comfortabele bank.